Gymnastik för barn - Barngymnastik när det är som roligast

Gymnastik för barn

Flipkidz, Barngymnastik när det är som roligast


I Flipkidz barngymnastik får alla barn 2-8 år med spring i benen ha riktigt kul i gympasalen. Vi lär oss grunderna inom redskapsgymnastik på ett roligt och varierat sätt. Kursen arrangeras i gymnastiksalar och är på 10 veckor. Vi bygger våra kurser på ett läsår, dvs 2 terminer per år.

Be Sporty-Appen med nya roliga övningar
I kursen ingår läromedlet Be Sporty-Appen. Appen är ett pedagogiskt hjälpmedel för att ta barnen genom kursen på ett inspirerande sätt. Appen innehåller pyssel och gympa på olika svårighetsnivåer som barnen kan göra hemma.

Rörelseglädje i fokus
Lektionerna bygger på rörelseglädje och kunskap om barns motoriska utveckling. Syftet är att ge en allsidig gymnastikträning och att stärka barnens motorik och koordination. Våra ledare har alla en bakgrund inom idrott och genomgår en gedigen grundutbildning. Säkerhet och kvalité är något som är mycket viktigt för oss alla som arbetar med barnen.


Gymnastik i tre åldersgrupper
Flipkidz barngymnastik finns i tre åldersgrupper; 2-3 år (med förälder), 4-5 år och 6-8 år. Övningarna är anpassade för varje åldersgrupps utveckling. I slutet av varje termin får eleverna visa upp vad de lärt sig under terminen för familj och vänner. 

Flipkidz barngymnastik finns på över 120 orter i Sverige, bl. a. i StockholmGöteborg och Malmö


bokningen av höstens kurser är öppen!

 

 

 

 

 

 

Boka kursen här

 

 
 

Magisk gymnastikhöst

 

Följ Be Sporty på Instagram
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå