Gymnastik för barn - Barngymnastik när det är som roligast

Barngymnastik Flipkidz Borås

Plats:

Bergdalskolan
Gymnastiksalen, Gustav Adolfsgatan 81, 504 57 Borås
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Borås

Flipkidz 2-3 år (med en förälder) , Lördag 10.20 - 11.05 (Fullbokad) Ledare: Sonia Farzadi
Flipkidz 4-5 år, Lördag 11.15 - 12.05 Ledare: Sonia Farzadi och Patrick Alain
Flipkidz 6-8 år, Lördag 12.15 - 13.15 Ledare: Sonia Farzadi och Patrick Alain
Anmäl dig här

Startvecka:

8

Lovdagar:

VT2020: Uppehåll för lov vecka 15. Sista tillfället är vecka 18.

Pris:

1125 kr per termin


Om Flipkidzkursen

Flipkidz - barngymnastik när det är som roligast!

I Flipkidz får alla barn med spring i benen ha riktigt kul i gympasalen. Vi lär oss grunderna inom redskapsgymnastik på ett roligt och varierat sätt. Varje vecka tränar vi en ny teknik och i kursen ingår också läromedlet "Min gympabok". Här samlar barnen märken för varje ny övning de lär sig.

Lektionerna bygger på rörelseglädje och kunskap om barns motoriska utveckling. Syftet är att ge allsidig träning och att stärka barnens motorik och koordination.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Barnet får därför ut mest av kursen genom att delta två terminer. En termin innehåller 10 lektioner. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi sänder då en ny bekräftelse och betalningsinformation. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på flipkidz.se. Kurspriset gäller per termin.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas. En förälder per barn deltar aktivt på lektionen. Syskon kan tyvärr inte närvara. Läs mer om detta nedan under inskolning.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.

Flipkidz Gympakalas

Vårterminen avslutas med en avslutning som vi kallar "Flipkidz gympakalas". Där bjuder vi in till avslutning i gymnastiksalen och närmaste familjen är välkomna att se vad vi lärt oss. På höstterminens sista tillfälle bjuder vi in alla familjemedlemmar i gympasalen. Ni föräldrar får då chans att se vad vi gör på lektionen. Det blir diplomutdelning på hösten och medaljutdelning på våren till alla elever.

"Min Gympabok" på köpet i kursen

I Flipkidz är läromedlet "Min Gympabok" en viktig del. Den här boken får varje barn hem på posten i samband med kursbokning. Här finns "Flips gympastege" som är ett pedagogiskt hjälpmedel för att ta barnen genom teknik för teknik på ett inspirerande sätt. Här skall barnen samla märken och fylla på varje vecka allt eftersom de lär sig nya tekniker. Boken innehåller även pyssel och utmaningar som eleverna kan göra hemma mellan lektionerna.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Kursbokning

Kursbokning är ännu inte möjlig. Bokningen inför höstterminen 2020 öppnar i slutet av maj.
Skicka ett mail till info@besporty.se om du vill göra en intresseanmälan!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Ledare

Sonia  Farzadi
Sonia Farzadi
Hejsan alla små underbara gymnaster! Mitt namn är Sonia och jag ser fram emot att ha så roligt med alla er! Vi ses snart!
Patrick Alain
Patrick Alain
Hej alla underbara Flipkidzare! Häng med på gympan med mig och katten Flip och vi lovar att det kommer blir jättekul. Kram på er!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå