Barngymnastik när det är som roligast

Barngymnastik Flipkidz Södermalm

Plats:

Eriksdalsskolan
Gymnastiksal 4, byggnad D1, gå över skolgården från huvudentrén. Ringvägen 58-66, 118 61 Stockholm
Karta

Anmäl dig här

Kurser i Södermalm

Flipkidz 4-5 år , Lördag 9.20-10.10 (Fullbokad, endast reservlista) Instruktörer: Thilde Bergman och Sofie Österlin
Flipkidz 6-8 år, Lördag 10.15-11.15 Instruktörer: Thilde Bergman och Sofie Österlin
Anmäl dig här

Startvecka:

35

Lovdagar:

Ej lovuppehåll
Sista tillfället v.44
Med reservation för ändringar

Kom ihåg:

Vi har dessvärre behövt göra förändringar i våra tider. Detta på grund av fördelningen av tider från Stockholms stads lokalbokning. Det kommer nämligen att ske arrangemang i salen under v.37 samt under v.41 och de prioriteras före oss som är privat företag. Vi kommer därför ha våra lektioner under andra dagar och tider dessa två tillfällen.

Under v.37 kommer vi köra under följande dag/tid:
Flipkidz 4-5 år, Söndag 16 sep kl 12.30-13.20
Flipkidz 6-8 år, Söndag 16 sep kl 13.25-14.25

Under v.41 kommer vi köra under följande dag/tid:
Flipkidz 4-5 år, Söndag 14 okt kl 10.30-11.20
Flipkidz 6-8 år, Söndag 14 okt kl 11.25-12.25

Vi beklagar förändringen och hoppas att ni fortfarande kan delta! Kontakta oss om ni har några frågor på: Tel 0771-44 41 00 eller e-post info@besporty.se

I övrigt pågår kursen enligt plan:
Flipkidz 4-5 år, Lördagar kl 9.20-10.10
Flipkidz 6-8 år, Lördagar kl 10.15-11.15
Start v.35
Ej lovuppehåll
Sista tillfället v.44

Varmt välkommen till gympan!

Vänliga hälsningar,
Be Sporty Utbildning AB

Pris:

1495 kr per termin


Om Flipkidzkursen

Flipkidz - barngymnastik när det är som roligast!

I Flipkidz får alla barn med spring i benen ha riktigt kul i gympasalen. Vi lär oss grunderna inom redskapsgymnastik på ett roligt och varierat sätt. Varje vecka tränar vi en ny teknik och i kursen ingår också läromedlet "Min gympabok". Här samlar barnen märken för varje ny övning de lär sig.

Lektionerna bygger på rörelseglädje och kunskap om barns motoriska utveckling. Syftet är att ge allsidig träning och att stärka barnens motorik och koordination.

Läsår

Vi arbetar med läsår och bygger vårt upplägg på höst och vår. Barnet får därför ut mest av kursen genom att delta två terminer. En termin innehåller 10 lektioner. Alla våra elever behåller automatiskt sin plats till kommande termin. Vi sänder då en ny bekräftelse och betalningsinformation. Vi har ofta många reserver som står på tur och väntar på plats. Vill ni inte ha er plats kommande termin avbokar ni enkelt här på flipkidz.se. Kurspriset gäller per termin.

Åldersindelning

2-3 år: Eleven måste ha fyllt 2 år innan kursstart. I denna åldersgrupp är det extra viktigt att barnet har rätt ålder redan innan kursen påbörjas.
4-8 år: Eleven ska fylla år för den åldersgrupp de deltar i under det halvår som terminen pågår.

Flipkidz Gympakalas

Vårterminen avslutas med en avslutning som vi kallar "Flipkidz gympakalas". Där bjuder vi in till avslutning i gymnastiksalen och närmaste familjen är välkomna att se vad vi lärt oss. På höstterminens sista tillfälle bjuder vi in alla familjemedlemmar i gympasalen. Ni föräldrar får då chans att se vad vi gör på lektionen. Det blir diplomutdelning på hösten och medaljutdelning på våren till alla elever.

"Min Gympabok" på köpet i kursen

I Flipkidz är läromedlet "Min Gympabok" en viktig del. Den här boken får varje barn hem på posten i samband med kursbokning. Här finns "Flips gympastege" som är ett pedagogiskt hjälpmedel för att ta barnen genom teknik för teknik på ett inspirerande sätt. Här skall barnen samla klistermärken och fylla på varje vecka allt eftersom de lär sig nya tekniker. Boken innehåller också faktasidor om hälsa, kost och de redskap som finns i gymnastiken.

Läs mer om inskolning och klädrekommendationer

Kontakt

Har du frågor når du oss via e-post eller på:
Telefon 0771-444100 (mån & ons 13.00-16.00 tis, tor & fre 09.00-12.00)

Boka kurs
Härmed anmäler jag mitt barn
   Hämta din rabatt
Kryssa för vilken kurs du vill gå *
Hur fick ni info om Flipkidz-kursen? *


Kompiskampanj
Om du deltar i kampanjen, skriv din kompis namn här (för- och efternamn) Läs mer


Betalning *


Köpvillkor och sekretesspolicy *Notera att alla fält markerade med (*) är obligatoriska,
samt att kortbetalning inte är ett tillgängligt betalsätt för fullbokade kurser.

Betalning

Du kan välja att betala kursen med faktura eller kortbetalning. Vid faktura tillkommer expeditionsavgift på 50 kr. Vid köp av produkt och närmare kursstart är det endast möjligt att betala med kort. Väljer du kortbetalning kan du betala med VISA och Mastercard/Eurocard. Vi är mycket noggranna med säkerheten när du anger kreditkortsnummer.

All korthantering sker krypterat (SSL) hos vår PCI-certifierade säkerhetspartner PayEx. Inga kortuppgifter lagras hos Be Sporty Utbildning AB. Läs mer om PayEx.


PayEx

Kurspris: 1495 kr
(inkl. moms)

Information

Kursen är på tio veckor. Öppet köp ges fram till och med 5 dagar efter kursstarten då återbetalas kursavgiften förutom 200 kr för administrationsavgifter. Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut. Vid fullbokad kurs är ni välkomna att göra en reservbokning i formuläret. Vi hör av oss via e-post när en kursplats kan erbjudas. Ni förbinder er inte vid en reservbokning.

Populära produkter

Fler produkter finns att beställa i vår webbshop!

Vill du avboka eller omboka en tidigare registrering? Avboka här, eller omboka här.

Instruktörer

Sofie Österlin
Sofie Österlin
Hej allihopa! Jag set fram emot att ha den här terminen med alla underbara barn! Vi kommer att ha jätteroligt och jag hoppas att vi ses. Kram på er!
Thilde Bergman
Thilde Bergman
Hej allihop! Jag älskar att dansa, gympa och ha kul men mest av allt älskar jag min katt. Hoppas vi träffas fram över så lovar jag att vi ska ha kul tillsammans. Kramar till er alla!
Webbplats producerad av Chillicon webbyrå