Gymnastik för barn - Barngymnastik när det är som roligast

Köpvillkor kurs


Begränsat antal platser

Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs. Med reservation för att kursplatserna tagit slut. Bekräftelse på att eleven fått plats på kursen skickas till er angivna e-postadress. Vi reserverar oss för ändringar i lokaler och kurstider. 

Reservplats

Är kursen full kan eleven anmälas till reservplats. Blir en ordinarie plats ledig kontaktar vi reserverna i tur och ordning via angiven e-postadress. Vid tilldelad kursplats krävs ett svar om deltagande inom 48 timmar. Därefter går platsen till nästa reserv på tur.

Kursavgift

Kursavgiften är alltid samma belopp oavsett om eleven kommer in i kursen vid ett senare tillfälle.

Betalningssätt

Du kan välja att betala kursen med faktura eller kortbetalning (vid anmälan på webben). Vid faktura tillkommer en expeditionsavgift på 50 kr. Fakturan skickas via e-post. Vid kortköp debiteras kortet direkt. Valuta SEK.

Bindande anmälan

Din anmälan är bindande till dess att korrekt avbokning har skett enligt reglerna för ångerrätt och öppet köp. En anmälan är personlig och kan inte överlåtas.

Platsgaranti

Befintliga elever behåller automatiskt sin plats i klassen till nästa termin. Vi har ofta många elever på kö till klasserna och vi uppskattar att ni meddelar oss så snart ni inte önskar ha er plats till nästa termin. I det fall ni inte betalar er kursavgift i tid kommer vi att avboka er från klassen och ni mister er plats i kön.

Ångerrätt

En anmälan till Be Sporty Utbildning AB’s kurser är bindande. Du har dock rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar från bokningsdatum enligt lagen om distansavtal. Vill du utöva ångerrätten gör du detta genom att fylla i avbokningsformuläret på hemsidan. Du kan även använda Konsumentverkets mall på www.konsumentverket.se och skicka den till: Be Sporty Utbildning AB, Södra Torggatan 6, 434 30 Kungsbacka. Epost: info@besporty.se

Om du har åberopat ångerrätten inom tidsfristen kommer Be Sporty återbetala kursavgiften senast 14 dagar från det att vi fått ditt besked att ångra avtalet. Har du påbörjat kursen sker endast återbetalning av de kurstillfällen som återstår. 

Öppet köp

Utöver vad lagen kräver, erbjuder dig Be Sporty även rätt att avboka kursen fram till 5 dagar efter den officiella kursstarten. Vid öppet köp återbetalas kursavgiften exklusive 350 kr för administration. För att öppet köp ska gälla ska avbokningen genomföras via avbokningsformuläret på hemsidan senast 5 dagar efter den officiella kursstarten. Ledare på plats hanterar inte öppet köp-ärenden. Öppet köp-tiden gäller oavsett om eleven närvarat vid första tillfället eller ej.

Återbetalning av kursavgift betald med kort genomförs till det konto som användes vid betalningstillfället. All korthantering sker krypterat (SSL) hos vår PCI-certifierade säkerhetspartner Bambora. Inga kontouppgifter lagras hos Be Sporty Utbildning AB. Återbetalning av kursavgift betald med faktura genomförs efter det att vi fått in giltiga bankuppgifter.

Avbeställningsskydd

Be Sportys avbeställningsskydd kan du teckna för ditt barn när du gör en bokning till någon av våra kurser.

Med avbeställningsskydd kan du få hela kursavgiften tillbaka om ditt barn blir sjukt eller får en skada och inte kan fullfölja kursen. Du måste kunna visa upp ett läkarintyg som styrker orsaken och att tillståndet omöjliggör deltagande 3 veckor eller mer. De måste vara styrkt att barnet inte kan delta under minst 3 kurstillfällen i rad på grund av skadan/sjukdomen. Be Sportys avbeställningsskydd kostar 95 kronor per termin och barn och gäller så länge kursomgången pågår (10 veckor). Avbeställningsskyddet måste tecknas innan kursstart för att gälla.

När du tecknar avbeställningsskyddet får du inte ha en känd skada eller sjukdom sedan tidigare.

Om kursen avbokas innan start eller inom våra öppet köp-regler returneras ej avgiften för avbeställningsskydd.

För att använda dig av tecknat avbeställningsskydd skall du ringa och anmäla sjukdom/skada till 0771-444100.

Om ditt barn behöver särskilt stöd

Om ledaren upplever att ditt barn behöver särskilt stöd under kursens gång kommer du som förälder bli tillfrågad att delta på klasserna tillsammans med ditt barn. Be Sporty arbetar efter modellen att alltid sätta barnets behov i centrum. Om ditt barn behöver extra stöd kommer du som förälder att vara en viktig del i detta arbete. Tillsammans med någon av våra Teamleaders kommer en handlingsplan utformas för att ditt barn skall komma in i lektionen på bästa sätt. Du som förälder kommer då att behöva medverka på de aktuella lektionerna.

Inställda lektioner

Kursen är på tio veckor och varje lektion är 45 minuter lång. Tvingas vi ställa in ett tillfälle p.g.a. sjukdom, problem med lokalen eller annan oförutsedd orsak så ersätter vi er med en ersättningslektion eller en värdecheck till vår webbshop.

Fortsättningskurs

Elever som deltagit en termin har automatiskt en plats i samma klass nästa termin. Ingen ny anmälan krävs då. Be Sporty Utbildning AB sänder faktura på e-post gällande terminsavgiften. Önskar inte eleven fortsätta så ska platsen avbokas enligt gällande regler.

Försäkring

Under terminens lektioner är eleven försäkrad genom en olycksfallsförsäkring av Be Sporty Utbildning AB.

Integritetspolicy

I och med att du godkänner anmälningsvillkoren, samtycker du till att du och ditt barn (eleven) registreras med personuppgifter i Be Sportys kundregister. Registret är till för att kursinformation och fakturering till deltagarna ska kunna ske effektivt.

Du hamnar också i vårt system för utskick i form av nyhetsmail, sms och brev vid olika angelägenheter och för marknadsföringsändamål. Om du vill ändra dina uppgifter, eller undanbe dig information från oss, meddela Be Sporty via e-post: info@besporty.se.

Force majeure

Vid händelse som ej kunnat förutsägas och som vi som leverantör ej råder över, som leder till att våra tjänster ej kan genomföras som planerat, har vi som leverantör ingen skyldighet att leverera. Force Majeure kan inträffa vid t.ex. myndighets beslut, extrema väderförhållanden, krig, upplopp, epidemi, eldsvåda, strejk, explosionsfara eller andra omständigheter över vilka leverantören ej råder. Detta gäller även om vi eller myndighet bedömer att detta är nödvändigt för din och andra deltagares säkerhet eller hälsa. Vi har ingen skyldighet att återbetala kursavgiften till dig eller att betala skadestånd eller annan kompensation för det fall ett eller flera kurstillfällen måste ställas in eller senareläggas till följd av ändringar enligt ovan. 

Köpvillkor för varor och biljetter

Följande villkor gäller för dig som kund när du handlar varor och biljetter hos Be Sporty Utbildning AB. I samband med att du gör en beställning accepterar du dessa villkor.

Pris
I priserna ingår alltid moms. Avgift för frakt tillkommer vid produktbeställningar.

Åldersgräns
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd innan du beställer från oss.

Frakt och leverans
På alla produktköp tillkommer en fraktavgift på 49 kr inom Sverige. Fri frakt vid beställning av produkter för över 300 kr.
Leveranstiden är normalt ca 7 arbetsdagar. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Biljettleverans
Vid köp av biljetter sänds biljetterna till er angivna e-postadress direkt. Skriv ut och ta med till showen.

Presentkort
Våra presentkort kan användas på valfri kurs hos Be Sporty Utbildning AB. De finns att köpa i vår webbshop och skickas hem per post till kundens angivna adress. På presentkortet finns summa och giltighetstid angivet. Giltighetstiden på presentkortet är två år. För att boka en kursplats och betala med presentkortet kontaktar du vår kundtjänst på tel: 0771-444 100. Använder du inte hela presentkortets värde vid ett köp får du ett nytt presentkort på mellanskillnaden. Presentkortet går inte att byta eller lösa in mot kontanter.

Returer
Om du av någon anledning behöver returnera en vara, se till att varuförpackningen är obruten och återförsegla emballaget. Fraktkostnader vid returfrakt måste du som kund själv stå för, dvs frakten till dig, återfrakten till oss. Kontakta kundservice på info@besporty.se för mer information.

Leveransförsening
Vi gör alltid vårt bästa för att fullfölja din beställning. Om leveransförsening dock uppstår meddelar vi dig detta genom e-post.

Risker vid transport
Vi står för transportrisken från vårt lager till dig (dvs skadad eller bortkommen vara). Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Betalning
Vi accepterar endast kortbetalning i vår webbshop. Du kan betala med VISA och Mastercard/ Eurocard. Vi är mycket noggranna med säkerheten när du anger kreditkortsnummer. All korthantering sker krypterat (SSL) hos vår PCI-certifierade säkerhetspartner Bambora. Inga kortuppgifter lagras hos Be Sporty Utbildning AB. Vid kortköp debiteras kortet direkt. Valuta SEK.

Garanti
Garanti lämnas i enlighet med konsumentköplagen.

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 30 dagar. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp i 14 dagar. Se mer under rubriken Returer.

Ingen ångerrätt vid biljettköp, avbeställningsskydd eller namntrycksprodukter
​Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter, avbeställningsskydd och inte heller för varor som är specialtillverkade efter konsumentens anvisningar eller som har en tydlig personlig prägel. Showbiljetter, avbeställningsskydd och produkter med personliga namntryck innefattas därmed inte av ångerrätten. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp.

Reklamation
Be Sporty tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt. Anmäl fel till info@besporty.se så snart du mottagit varan. En produkt som vi anser är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut. Vid godkänd reklamation betalar vi tillbaka ditt köpbelopp, samt eventuella fraktkostnader senast inom 30 dagar. Du har 3 års reklamationsrätt enligt Svensk lag.

Programändringar
Arrangören reserverar sig för ändringar i showprogrammet. Köpt biljett återköps endast om hela arrangemanget blir inställt. Om eventuell artist blir sjuk eller på annat sätt blir förhindrad att medverka kommer ändå föreställningen att genomföras. I det fall har kund rätt till 25% avdrag på biljettpriset.

Force Majeure
Vid händelse som ej kunnat förutsägas och som vi som leverantör ej råder över, som leder till att våra tjänster ej kan genomföras som planerat, har vi som leverantör ingen skyldighet att leverera. Force Majeure kan inträffa vid t.ex. myndighets beslut, extrema väderförhållanden, krig, upplopp, epidemi, eldsvåda, strejk, explosionsfara eller andra omständigheter över vilka leverantören ej råder. Detta gäller även om vi eller myndighet bedömer att detta är nödvändigt för din och andra deltagares säkerhet eller hälsa. Vi har ingen skyldighet att återbetala avgiften till dig eller att betala skadestånd eller annan kompensation för det fall ett tillfälle måste ställas in eller senareläggas till följd av ändringar enligt ovan.

Sekretess, säkerhet och personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Be Sporty kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Cookies
En cookie är en textfil som skickas ifrån en webbsida, t.ex. besporty.se till din dator där den lagras antingen i minnet (session cookies) eller som en liten textfil (textbaserade cookies). Cookies används för att lagra inloggningsinformation samt Din kundvagn när du surfar runt hos oss mm. Om din webbläsare är inställd på att inte acceptera cookies kommer du inte ha möjlighet att göra någon beställning på vår sida. Du kan lätt ändra detta under inställningar i din webbläsare. Observera att vi inte använder cookies för att spara personlig information om dig.


 

Be Sporty Utbildning AB
Södra Torggatan 6, 434 30 Kungsbacka
Telefon: 0771-444100, E-post: info@besporty.se

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå