Barngymnastik när det är som roligast

Det här är Flipkidz?

Barngymnastik när det är som roligast

I Flipkidz får alla barn med spring i benet grundläggande gymnastikträning med rörelseglädjen i centrum. Gymnastiksalen förvandlas till ett stort äventyr och våra duktiga gymnastikledare vill ge just ditt barn veckans höjdpunkt.

Gymnastiklektioner med kvalité och glädje

Flipkidz-lektionerna är framtagna för att hålla en hög kvalité. För varje kurs finns en genomarbetad kursplan. Varje lektion har en pedagogisk tanke och vi kryddar alltid våra träningsmoment och hinderbanor med rolig rekvisita som förhöjer känslan. Vi erbjuder alltid elever Prova på med kvalitetsgaranti. Läs mer här.

Mål och utveckling för ditt barn

Ditt barn kommer utveckla tekniker och färdigheter när vi tränar tillsammans. Vårt mål med träningen är att ditt barn ska kunna följande tekniker:

2-3 år
Krabbgång
Björngång
Rulla stock
Börja med Kullerbytta

4-5 år
Rulla stock
Kullerbytta på plant underlag
Ljushopp
Bygga tak (grunden till handstående)

6-8
Kullerbytta
Kullerbytta till stående
Brygga
Bygga tak (grunden till handstående)
Hjulning
Ljushopp

Katten Flip hälsar på

Katten Flip är vår maskot som besöker lektionen en eller två gånger per termin. Det blir kramkalas och massor av skoj och bus.

Gymnastikavslutning

Varje vårtermin avslutas med en sprakande gymnastikavslutning i salen. Katten Flip kommer på besök och hela familjen får ta del av en gymnastikuppvisning som blir ett minne för livet.

Ledare med talang och hjärtat på rätta stället

Våra gymnastikledare är talangfulla och inspiratörer med hjärtat på rätta stället. De sätter trygghet och säkerhet högt och brinner för att sprida rörelseglädje. Vi som arbetar med barnen har alla genomgått gedigen grundutbildning och deltar kontinuerligt i fortbildning.

Rörelseglädje sedan 2003

Flipkidz anordnas av Be Sporty som har funnits som kursarrangör i Sverige i över 20 år. Idag finns vår populära kurser i flera länder i Europa. Flipkidz grundades av Martina Engdegård som är utbildad idrott och grundskolelärare vid Göteborgs Universitet. Läs gärna mer om vår historia här

Varmt välkomna till oss!

Sök gymnastikklass

Webbplats producerad av Chillicon webbyrå